Boeken in het Nederlands

Discussion in 'Books in International Languages' started by Ailish, Apr 27, 2008.

 1. Ailish

  Ailish Administrator Emerita

  Joined:
  Oct 10, 2004
  Messages:
  70
  Likes Received:
  23
  Location:
  California Girl By Heart
  Wie was mijn kind? van Carol Bowman

  [​IMG]

  Kinderen uit de hemel van Carol Bowman

  [​IMG]

   
 2. Kislany

  Kislany Just searching...

  Joined:
  May 6, 2005
  Messages:
  10
  Likes Received:
  0
  Location:
  Cyprus
  Liefde in de eeuwigheid - Brian Weiss


  [​IMG]


  De bekende psychiater Brian Weiss, wiens boek Many Lives, Many Masters anderhalf miljoen lezers bereikte, ontdekt onder zijn patiënten een man en een vrouw die in een vorig leven elkaar gekend moeten hebben. Bij nader onderzoek blijkt er sprake te zijn van echte soulmates die in meerdere vorige levens door liefde verbonden waren. Wat moet Weiss doen? Ze met elkaar in contact brengen om te zien hoe ze op elkaar reageren? De dramatische ontknoping van dit waar gebeurde verhaal zal op iedere lezer grote indruk maken.


  Achter de waarheid van de dood - Brian Weiss


  [​IMG]
   
 3. Kislany

  Kislany Just searching...

  Joined:
  May 6, 2005
  Messages:
  10
  Likes Received:
  0
  Location:
  Cyprus
  Het verloren gebed - Gregg Braden (The Lost Mode of Prayer by Gregg Braden)


  [​IMG]


  Ontdek de verborgen kracht van schoonheid, zegening, wijsheid en lijden. Zou ons diepste leed ons de sleutel kunnen geven tot een machtige vorm van gebed die zeventien eeuwen geleden verloren is gegaan? Wat kunnen we vandaag de dag leren van het grote geheim van onze meest gekoesterde tradities? ' In ons schuilen mooie en wilde krachten. ' Met deze woorden beschreef de mysticus Franciscus van Assisi wat oude tradities de machtigste kracht in het universum achtten - de kracht van het gebed. Al ruim twintig jaar is Gregg Braden op zoek naar bewijzen van een vergeten vorm van gebed, die na de Bijbeledities van de vroegchristelijke kerk verloren is gegaan voor het Westen. In de jaren negentig ontdekte en documenteerde hij deze gebedsvorm zoals die nog altijd beoefend wordt in de afgelegen kloosters van Centraal-Tibet. Hij ontdekte ook dat deze manier van bidden nog altijd wordt uitgevoerd in de hooggelegen woestijnen van het Amerikaanse zuidwesten. De auteur voert ons mee op een reis die verkent wat onze meest intieme ervaringen over onze sterkste overtuigingen vertellen. Aan de hand van casestory ' s en persoonlijke verslagen dringt Braden door in de wijsheid van tijdloze geheimen en de kracht die ieder van ons wacht.. net voorbij ons diepste lijden!
   
 4. Kislany

  Kislany Just searching...

  Joined:
  May 6, 2005
  Messages:
  10
  Likes Received:
  0
  Location:
  Cyprus
  De zetel van de ziel - Gary Zukav (Seat of the Soul by Gary Zukav)


  [​IMG]


  ‘De zetel van de ziel is een boek vol wijsheid, geschreven in een mooie, eenvoudige en bijna poëtische stijl. Een boek om van te houden.’ Library Journal


  Wat is de essentie van spirituele bezieling? In dit schitterende en succesvolle boek geeft Gary Zukav zijn persoonlijke antwoord, gebaseerd op eigen ervaringen, grote kennis van wetenschap en een diepgaand inzicht in de fundamentele krachten die ons omvatten.


  ‘Heel bijzonder dat een van de beste auteurs over wetenschap even goed blijkt te schrijven over de menselijke geest.’ Brian Weiss, M.D.


  ‘Een van Gary Zukavs vele gaven als spreker en schrijver is zijn vermogen om ingewikkelde filosofische en spirituele thema’s te behandelen op een wijze die nuchter is maar ook kippenvel veroorzaakt.’ Gail Hudson


  Gary Zukav is de schrijver van De dansende Woe Li Meesters, waarmee hij in 1979 The American Book Award for Science won. Zijn boeken zijn bestsellers en verschenen in zestien talen. Gary Zukav is afgestudeerd aan de universiteit van Harvard en woont in Californië. Van zijn hand verschenen ook Verhalen van de ziel, Het hart van de ziel en Intelligentie van de ziel (met werkboek).


  Verhalen van de ziel - Gary Zukav (Soul Stories by Gary Zukav)


  [​IMG]


  ‘Heel bijzonder dat een van de beste auteurs over wetenschap even goed blijkt te schrijven over de menselijke geest.’- Brian Weiss, M.D.


  In zijn bestsellers schrijft Gary Zukav met grote kennis, wijsheid inzicht over het spirituele krachtenveld dat ons omvat. In Verhalen van de ziel illustreet hij zijn visie met een groot aantal ontroerende en waargebeurde verhalen, die laten zien dat iedereen toegang heeft tot de diepe bron van liefde en levenskracht waar spiritualiteit uit voortkomt.


  ‘Een van Gary Zukavs vele gaven als spreker en schrijver is zijn vermogen om ingewikkelde filosofische en spirituele thema’s te behandelen op een wijze die nuchter is maar ook kippenvel veroorzaakt.’- Gail Hudson


  Gary Zukav is de schrijver van De dansende Woe Li Meesters, waarmee hij in 1979 The American Book Award for Science won. Zijn boeken zijn bestsellers en verschenen in zestien talen. Gary Zukav is afgestudeerd aan de universiteit van Harvard en woont in Californië. Van zijn hand verschenen ook De zetel van de ziel, Het hart van de ziel en Intelligentie van de ziel (met werkboek).
   
 5. Kislany

  Kislany Just searching...

  Joined:
  May 6, 2005
  Messages:
  10
  Likes Received:
  0
  Location:
  Cyprus
  Leven na de dood - Deepak Chopra (Life After Death by Deepak Chopra)


  [​IMG]


  Als een mens sterft, sterft diens lichaam. De ziel echter is een vorm van energie en verdwijnt niet. Deepak Chopra laat in dit baanbrekende nieuwe boek zien dat de moderne wetenschap wonderlijk goed aansluit bij oude wijsheid over reïncarnatie en zielsverhuizing.


  Hij onderzoekt wat het betekent wanneer we worden geconfronteerd met sterven, verdriet en rouw. Ontroerend en persoonlijk vertelt hij hoe het overlijden van zijn eigen moeder hem ertoe bracht om de dood niet als een vijand te zien, maar als het belangrijkste geschenk dat het leven je biedt. Zijn woorden zijn wijs, diep spiritueel en troostrijk.


  Het boek der geheimen - Deepak Chopra (The Book of Secrets by Deepak Chopra)


  [​IMG]


  Ieders leven is een boek met geheimen, dat wacht om gelezen te worden. Het geheim van de liefde is alleen maar in onszelf te vinden, net als het meest verborgen geheim van allemaal: wie wij in wezen zijn.


  Deepak Chopra laat in dit prachtige nieuwe boek zien hoe de essentiële geheimen in onszelf geopenbaard kunnen worden. Het openbaren en ontsluiten van de vijftien geheimen opent voor iedereen de weg naar persoonlijke wedergeboorte. Zoals in zijn eerdere boeken is zijn boodschap helder, volkomen duidelijk en inspirerend.


  De filosofie van Deepak Chopra wordt met elk nieuw boek verdiept en verrijkt, en ook Het boek der geheimen zal velen leiden naar een grotere spirituele diepgang.
   
 6. Kislany

  Kislany Just searching...

  Joined:
  May 6, 2005
  Messages:
  10
  Likes Received:
  0
  Location:
  Cyprus
 7. ChrisR

  ChrisR Administrator Emeritus Staff Member Super Moderator

  Joined:
  Jun 22, 2006
  Messages:
  108
  Likes Received:
  111
  Location:
  England, UK
  Ik was ooit piloot - Bruce en Andrea Leininger (Soul Survivor: The Reincarnation of a World War II Fighter Pilot by Bruce and Andrea Leininger)


  [​IMG]


  ‘Vliegtuig staat in brand! Kleine man kan er niet uit!’ schreeuwt de tweejarige James Leininger in zijn nachtmerries. Op rustiger momenten laat James steeds meer details los over de ‘kleine man’. De peuter vertelt zijn ouders Andrea en Bruce dat zijn vliegtuig is opgestegen van ‘een schip’, de Natoma. Het vliegtuig, ‘een Corsair’, werd neergeschoten ‘door de Japanners’. En één van zijn vrienden heette Jack Larsen.


  Andrea en Bruce gaan op zoek naar de man in het brandende vliegtuig. Uiteindelijk komen ze uit bij nabestaanden van gevechtspiloot James Huston (1923-1945), en bij veteranen, onder wie Jack Larsen. De bewijzen stapelen zich op, en ook Bruce, die maar niet kan geloven dat zijn zoon zich een vorig leven herinnert, kan er niet meer omheen. Het eerste verhaal van een westers kind dat zich zoveel herinnert van een vorig leven, werd opgetekend door de New Yorkse schrijver Ken Gross.


  Met een voorwoord van journalist Michiel Hegener, die zich al jaren bezighoudt met bewijzen voor reïncarnatie en daarover een boek voorbereidt. Hij heeft regelmatig contact met de ouders van James.
   

Share This Page