Carti Romanesti

Discussion in 'Books in International Languages' started by Kislany, May 13, 2008.

 1. Kislany

  Kislany Just searching...

  Joined:
  May 6, 2005
  Messages:
  10
  Likes Received:
  0
  Location:
  Cyprus
  Viaţa înainte de viaţă - Jim B. Tucker

  [​IMG]

  # „Jim Tucker ne ofera o perspectiva clara, concisa si extrem de rational elaborata în urma unei investigatii care s-a desfasurat pe parcursul a patruzeci de ani, a ceea ce reprezinta în mod cert cea mai buna marturie care atesta existenta reîncarnarii. Suntem norocosi sa avem în el un vrednic urmas al lui Ian Stevenson.” TOM SHRODER, autor al cartii Old Souls: Compelling Evidence from Children Who Remember Past Lives

  „Oricine are o minte deschisa, la citirea cartii lui Jim B.Tucker îsi va da seama ca este momentul ca ideile noastre conventionale asupra vietii si mortii sa fie reevaluate. Posibilitatile prezentate de aceasta carte pentru destinul uman sunt la fel de optimiste, pe cât este de sumbra perspectiva actuala. Cartea Viata înainte de viata este extrem de importanta.”
  # Dr. LARRY DOSSEY, autor al lucrarilor The Extraordinary Healing Power of Ordinary Things, Reinventing Medicine si Healing Words (Cuvinte care vindeca) - apare la Editura ADEVĂR DIVIN în 2008!

  „Cu pregatirea sa de psihiatru în domeniul pediatric si cu spiritul sau iscoditor de om de stiinta, Dr. Jim Tucker abordeaza, cu o minte deschisa, una dintre cele mai surprinzatoare întrebari: Constiinta supravietuieste mortii? Dr. Tucker prezinta noi perspective la aceasta cercetare extraordinara si ne aduce mai aproape de dezlegarea acestui mister etern.”
  # CAROL BOWMAN, autoarea lucrarii Children`s Past Lives

  „Viata înainte de viata vine cu noi informatii care se adauga la domeniul stiintific din ce în ce mai impresionant al constiintei si continuitatii minte/amintiri... Aceasta carte este vârful unui aisberg important, care va continua sa ne extinda cunostintele despre realitatea spirituala a vietii.”
  # Dr. C. NORMAN SHEALY, presedinte al Holos University Graduate Seminary, presedinte fondator al Asociatiei Americane de Medicina Holistica si autor al cartii Youthful Aging: Secret of the Fountain

  „Cititi si descoperisi ca marturiile ar putea da raspuns mai devreme decât va asteptati – la cea mai importanta întrebare pe care ne-o putem pune: Ce se întâmpla dupa moarte?”
  # Dr. IAN STEVENSON

  Dr. JIM B. TUCKER, este psihiatru de copii la Universitatea Virginia, unde coordoneaza cercetarile legate de relatari despre amintiri din vieti trecute ale unor copii, în cadrul Diviziei de Studii de Personalitate, si este director al Clinicii de Psihiatrie pentru Copii si Familie.
  Caracteristici
   
 2. Kislany

  Kislany Just searching...

  Joined:
  May 6, 2005
  Messages:
  10
  Likes Received:
  0
  Location:
  Cyprus
  Multe Vieţi, Mulţi Maeştri - Brian L. Weiss


  [​IMG]


  # „Aceasta carte provocatoare si scrisa minunat depaseste barierele psihoterapiei conventionale si prezinta un tratament inovator si extrem de eficient. Ea ar trebui luata în serios de profesionistii în sanatate mentala.” Dr. Edith Fiore, psiholog clinician si autor al lucrarii, You Have Been Here Before [Ai mai fost aici]


  „Aceasta carte uneste psihiatrul cu misticul, cautarea adevarurilor supreme si promisiunea reîncarnarii personale. Cartea se citeste ca un roman captivant si este atât de convingatoare, încât nu am putut sa o las din mâna.”


  # Dr. Harry Prosen, profesor si presedinte la catedra de Psihiatrie si Stiinte de Sanatate Mentala la Colegiul Medical din Wisconsin


  „O relatare fascinanta pe studii de caz, care fundamenteaza eficienta terapiei pentru vietile anterioare. Cartea va deschide usi pentru multi dintre aceia care nu au luat niciodata în considerare valabilitatea conceptului de reîncarnare.”


  # Richard Sutphen, autor al lucrarilor, Past Lives, Future Loves [Vieti trecute, iubiri viitoare] si You Were Born Again To Be Together [V-ati nascut din nou ca sa fiti împreuna]


  „Dr. Weiss integreaza concepte ale psihoterapiei traditionale cu explorarea inconstientului spiritual al pacientei sale. Viziunea mea despre mine si despre altii nu va mai fi niciodata aceeasi."


  # Dr. Joel Rubinstein, fost profesor de psihiatrie la Facultatea de Medicina de la Harvard; acum profeseaza în particular


  „O explorare interesanta, bine scrisa si provocatoare a influentei terapiei legate de vietile anterioare, asupra comportamentelor prezente. Nu o poti lasa din mâna, fara sa simti empatie cu concluziile Dr. Weiss."


  # Dr. Andrew W. Slaby, director medical, Spitalul Fair Oaks


  „O relatare profund miscatoare a trezirii spirituale neasteptate a unui om. Aceasta carte extrem de curajoasa a facut loc unei casatorii între stiinta si metafizica. O lectura obligatorie, pentru o lume ce a pornit în cautarea sufletului.”


  # Jeanne Avery, autoare a lucrarii Astrology and Your Past Lives [Astrologia si vietile trecute]


  Ca psihoterapeut traditional, Dr. Brian Weiss a fost uimit si sceptic, atunci când o pacienta de-a sa a început sa îsi aminteasca traumatisme din vietile trecute, care pareau sa fie cheia pentru explicarea cosmarurilor ei repetitive si atacurilor de anxietate. Însa scepticismul lui s-a erodat, atunci când ea a început sa transmita mesaje din “spatiul dintre vieti”, care contineau dezvaluiri remarcabile despre familia dr. Weiss si despre fiul acestuia, care murise. Folosind terapia pentru vietile anterioare, el a reusit sa vindece pacienta si sa porneasca într-o faza noua, superioara, a carierei sale.


  Absolvent al Universitatii Columbia si al Facultatii de Medicina de la Yale, dr. Brian L. Weiss este, în prezent, presedinte al sectiei de Psihiatrie la Centrul Medical Sinai, din Miami, Florida.


  Acelaşi suflet, multe trupuri. Descoperă puterea vindecătoare a vieţilor viitoare, prin terapia progresiei - Brian L. Weiss (Same Soul, Many Bodies by Brian L. Weiss)


  [​IMG]


  Toţi am trăit vieţi anterioare. Toţi vom trăi vieţi viitoare. Ceea ce în facem viaţa actuală ne va influenţa vieţile ce vor urma, pe măsură ce evoluăm în drumul nostru spre nemurire. Brian Weiss, renumitul autor al lucrării Multe vieţi, mulţi maeştri, ştie că acest lucru este adevărat - deoarece, în ultimul timp, el a reuşit să-şi transporte pacienţii nu numai în vieţile anterioare, ci şi în cele viitoare.


  Ceea ce a descoperit este că există mai multe variante de viitor, astfel încât alegerile pe care le facem acum vor determina calitatea vieţii noastre, atunci când vom reveni înapoi în plan fizic. Folosind zeci de studii de caz (*** ar fi, de exemplu, Samantha, ale cărei rezultate slabe la şcoală au fost depăşite, atunci când s-a întors la o viaţă anterioară în care era arhitect grec şi apoi la una din viitor, în care a văzut că este un medic renumit - sau Hugh, medium, torturat în Evul Mediu ca eretic, a cărui călătorie în viitor i-a adus liniştea sufletească), Dr. Weiss demonstrează beneficiile terapeutice ale progresiei, exact la fel *** a demonstrat că incursiunile în vieţile noastre trecute ne pot alina sau vindeca rănile fizice şi emoţionale din prezent.


  Aceasta este o carte revoluţionară, bazată pe descoperirile doctorului Weiss despre trecut, care-i va purta pe milioanele lui de cititori într-un viitor individual şi colectiv, pe care ei înşişi îl vor crea. Pe parcursul acestui proces, vieţile lor actuale vor fi profund transformate, iar ei se vor bucura de mai multă linişte sufletească, de mai multă bucurie, de mai multă vindecare.
   
 3. Kislany

  Kislany Just searching...

  Joined:
  May 6, 2005
  Messages:
  10
  Likes Received:
  0
  Location:
  Cyprus
  Călătoria sufletelor - studii de caz asupra vieţii dintre vieţi - Michael Newton


  [​IMG]


  Aceasta carte remarcabila reveleaza pentru întâia oara misterul vietii de dupa moartea pamânteasca, ceea ce se întâmpla cu sufletul în lumea spiritelor. Dr. Michael Newton, hipnoterapeut cu o experienta de peste 30 de ani, a dezvoltat o tehnica proprie de hipnoza pentru a ajunge la amintirile ascunse ale subiectilor sai despre viata de dincolo de moarte. Aproape ca un jurnal de calatorie, relatarile a 29 de persoane care au fost aduse în stare de supraconstienta, ne dezvaluie uimitoare amanunte despre lumea spiritelor. Aflati sub hipnoza profunda acesti subiecti descriu ce li s-a întâmplat între reîncarnarile trecute. Ei reveleaza detalii plastice despre ce simtim când murim, pe cine întâlnim imediat dupa moarte, ce este lumea spiritelor cu adevarat, unde mergem si ce facem ca suflete si de ce alegem sa ne întoarcem în anumite trupuri.


  Dupa ce veti citi Calatoria Sufletelor veti capata o mai buna întelegere asupra nemuririi sufletului omenesc... si va veti întâlni, de la o zi la alta, cu încercarile personale având o mai mare întelegere asupra scopurilor dumneavoastra, astfel încât sa începeti sa patrundeti ratiunile ce se ascund în spatele evenimentelor din propria dumneavoastra viata.


  În starea de hipnoza profunda, 29 de oameni si-au amintit experientele dintre vieti ca spirite eterne. Prin povestirile lor extraordinare veti afla amanunte despre:


  # *** te simti când mori;


  # Ce vezi si ce simti imediat dupa moarte;


  # Ghizi spirituali;


  # Ce se întâmpla cu sufletele „tulburate”;


  # De ce esti parte a unui anume grup de suflete în lumea spiritelor si ce faci acolo;


  # *** alegi un alt trup pentru a reveni pe pamânt;


  # Diferitele nivele ale sufletului: începator, intermediar si avansat;


  # Când si unde înveti pentru prima oara sa recunosti sufletele tale „pereche” pe pamânt;


  # Scopul vietii si al manifestarilor unui „creator”.


  Destinul sufletelor - noi studii de caz asupra vieţii dintre vieţi - Michael Newton


  [​IMG]


  În Destinul Sufletelor , 67 de oameni asemeni dumneavoastra îsi trec în revista amintirile din viata de dintre vieti. Aceasta carte, bazata pe cercetarile efectuate de hipnoterapeutul Dr. Michael Newton în domeniul vietii de dupa moarte, se adreseaza deopotriva cititorilor primului volum al autorului, Calatoria Sufletelor , cât si celor ce de-abia acum iau contact cu scrierile acestuia.


  Puteti explora în detaliu amintirile dumneavoastra spirituale citind aceste relatari ce apartin unor oameni scufundati în stare de hipnoza adânca, aflând detalii fascinante despre:


  # Scopul nostru pe Pamânt;


  # Asezarile spirituale în care se duc sufletele dupa moarte;


  # Modurile în care spiritele iau legatura cu cei în viata;


  # Ghizii spirituali si fiintele întelepte care ne iau interviu dupa fiecare viata;


  # Suflete pereche;


  # Legaturile dintre grupurile de suflete si familiile umane;


  # Modalitatile de recreere ale sufletelor si calatoriile acestora în viata de dintre vieti;


  # Legaturile dintre suflet si minte;


  # De ce alegem anumite trupuri.


  „ Calatoria Sufletelor a fost primul pelerinaj pe care, alaturi de clientii mei, l-am facut în lumea spiritelor, pe marele râu al eternitatii. Destinul Sufletelor va va duce într-o a doua expeditie printre minunile lumii spiritelor, de-a lungul aceluiasi râu, fara sa va priveze de sansa unor excursii colaterale, în zonele cele mai semnificative. Explorarea noastra va dezvalui multe din aspectele ascunse ale calatoriei de dupa moarte si va spori întelegerea noastra despre incredibila ordine ce exista în viata de dupa.”


  Viaţa dintre vieţi - hipnoterapie pentru regresie spirituală - Michael Newton


  [​IMG]


  Dupa succesul reputat prezentând studii de caz în primele doua carti ( Calatoria Sufletelor si Destinul Sufletelor ), Dr. Michael Newton revine în atentia atât a marelui public, cât si a celui de specialitate prezentând în cea de-a treia carte a sa, Viata dintre vieti - hipnoterapie pentru regresie spirituala , tehnicile pe care le foloseste pentru regresia spirituala în viata dintre vieti.


  „ Viata dintre vieti - hipnoterapie pentru regresie spirituala reprezinta rodul a peste trei decenii de cercetari îndreptate în directia dezvoltarii metodei clinice de hipnoza si menite ajutorarii clientilor sa ajunga la amintirile din viata lor ca suflete. Un element-cheie al cartii de fata consta în modalitatea de atingere a starii transei supraconstiente pentru reamintirea existentei nemuritoare a clientilor. Gratiei unei perceptii înaltate, oamenii obisnuiti pot gasi propriile raspunsuri la întrebarile imemoriale „Cine sunt?”, „De ce sunt aici?”, „De unde vin?”


  Aceasta carte este în primul rând un „ghid practic”, în care am reunit si explicat pas cu pas procedurile pe care le-am considerat a fi cele mai utile pentru atingerea amintirilor clientilor din viata lor din lumea spiritelor. Iar daca prezentul volum se doreste a fi un text metodologic util, ce se adreseaza profesionistilor cu experienta în domeniul hipnozei, el contine si noi studii de caz, ce nu au fost cuprinse în precedentele mele lucrari Calatoria Sufletelor si Destinul Sufletelor. Aceste noi studii de caz, precum si întrebarile pe care le-am folosit pentru a impulsiona procesul vizualizarilor spirituale, vor fi, poate, pe placul cititorilor care au apreciat celelalte doua carti amintite. Cele trei volume laolalta reprezinta o trilogie dedicata cercetarii vietii dintre vieti.
   
 4. Ailish

  Ailish Administrator Emerita

  Joined:
  Oct 10, 2004
  Messages:
  27
  Likes Received:
  30
  Location:
  California Girl By Heart
  Mulţumesc, Kislany! :D
   
 5. Kislany

  Kislany Just searching...

  Joined:
  May 6, 2005
  Messages:
  10
  Likes Received:
  0
  Location:
  Cyprus
  Acelaşi suflet, multe trupuri. Descoperă puterea vindecătoare a vieţilor viitoare, prin terapia progresiei - Brian L. Weiss


  [​IMG]


  Toţi am trăit vieţi anterioare. Toţi vom trăi vieţi viitoare. Ceea ce în facem viaţa actuală ne va influenţa vieţile ce vor urma, pe măsură ce evoluăm în drumul nostru spre nemurire. Brian Weiss, renumitul autor al lucrării Multe vieţi, mulţi maeştri, ştie că acest lucru este adevărat - deoarece, în ultimul timp, el a reuşit să-şi transporte pacienţii nu numai în vieţile anterioare, ci şi în cele viitoare.


  Ceea ce a descoperit este că există mai multe variante de viitor, astfel încât alegerile pe care le facem acum vor determina calitatea vieţii noastre, atunci când vom reveni înapoi în plan fizic. Folosind zeci de studii de caz (*** ar fi, de exemplu, Samantha, ale cărei rezultate slabe la şcoală au fost depăşite, atunci când s-a întors la o viaţă anterioară în care era arhitect grec şi apoi la una din viitor, în care a văzut că este un medic renumit - sau Hugh, medium, torturat în Evul Mediu ca eretic, a cărui călătorie în viitor i-a adus liniştea sufletească), Dr. Weiss demonstrează beneficiile terapeutice ale progresiei, exact la fel *** a demonstrat că incursiunile în vieţile noastre trecute ne pot alina sau vindeca rănile fizice şi emoţionale din prezent.


  Aceasta este o carte revoluţionară, bazată pe descoperirile doctorului Weiss despre trecut, care-i va purta pe milioanele lui de cititori într-un viitor individual şi colectiv, pe care ei înşişi îl vor crea. Pe parcursul acestui proces, vieţile lor actuale vor fi profund transformate, iar ei se vor bucura de mai multă linişte sufletească, de mai multă bucurie, de mai multă vindecare.
   
 6. Kislany

  Kislany Just searching...

  Joined:
  May 6, 2005
  Messages:
  10
  Likes Received:
  0
  Location:
  Cyprus
  Cu placere ;)
   
 7. Kislany

  Kislany Just searching...

  Joined:
  May 6, 2005
  Messages:
  10
  Likes Received:
  0
  Location:
  Cyprus
  Mesaje de la Maeştri. Să folosim din plin puterea iubirii - Brian Weiss (Messages from the Masters by Brian L. Weiss)


  [​IMG]


  În cartea Multe vieţi, mulţi maeştri, Brian Weiss a deschis o poartă neaşteptată în tărâmul uluitor al regresiilor în vieţile trecute. Acum, folosind înţelepciunea ghizilor spirituali, cea care ne-a construit destinele, binecunoscutul scriitor Brian Weiss ne revelează miraculosul potenţial al iubirii.


  Veţi citi mărturiile uluitoare ale unor persoane reale, care exprimă un adevăr profund, dar foarte simplu – unul care vine de la sufletele eterne din jurul nostru. Veţi descoperi ce se întâmplă după ce murim, strategii pentru a depăşi neliniştea şi de a vindeca relaţiile, dar şi rolul lui Dumnezeu şi fermitatea în luarea deciziilor. Vă sunt oferite exerciţii şi meditaţii pentru a putea folosi din plin puterea iubirii şi pentru a vă schimba complet viaţa. Mesajele de la Maeştri au sosit. Sunteţi gata să le primiţi?


  Iată un ghid perfect pentru a înţelege scopul şi plinătatea a cine sunteţi cu adevărat – totul întreţesut într-o tapiţerie măiestrit combinată, cu nestemate ale sufletului veşnic tânăr. Descoperiţi şi primiţi eternitatea iubirii, aşa *** vă este oferită de unul dintre cei mai luminaţi învăţători ai lumii.
   
 8. Kislany

  Kislany Just searching...

  Joined:
  May 6, 2005
  Messages:
  10
  Likes Received:
  0
  Location:
  Cyprus
  Viaţă după moarte. Puterea dovezilor - Deepak Chopra (Life after death - the burden of proof by Deepak Chopra)


  [​IMG]


  Chopra ne spune că există o mulţime de dovezi că "viaţa de dincolo" nu este separată de această lume printr-un zid de netrecut; de fapt, o unică realitate cuprinde toate lumile, toate timpurile şi locurile. La sfârşitul vieţilor noastre, "trecem dincolo", într-o nouă fază a aceleiaşi călătorii a sufletului, în care suntem chiarîn acest moment. În Viaţă după moarte Chopra analizează ultimele descoperiri ştiinţifice şi marile tradiţii spirituale, pentru a furniza o hartă a vieţii de după. Este o călătorie fascinantă, în multiplele niveluri ale conştiinţei. Dar mult mai important este mesajul său imperios: Cei pe care îi întâlneşti în viaţa de după şi ceea ce experimentezi acolo reflectă credinţele, aşteptările şi nivelul de conştiinţă pe care le ai în prezent. Aici şi acum poţi influenţa ceea ce ţi se întâmplă după ce mori.


  Viaţă după moarte ne invită să devenim cocreatori în tărâmul subtil şi, pe măsură ce ajungem să înţelegem realitatea unică, alungăm temerile iraţionale şi căpătăm un sentiment al extraordinarului şi al puterii personale, care ne hrăneşte şi ne dă forţă.
   
 9. Kislany

  Kislany Just searching...

  Joined:
  May 6, 2005
  Messages:
  10
  Likes Received:
  0
  Location:
  Cyprus
  Viaţă după viaţă / Investigarea unui fenomen: supravieţuirea după moartea corpului - Raymond A. Moody, Jr. (Life After Life: The Investigation of a Phenomenon--Survival of Bodily Death by Raymond Moody)


  [​IMG]


  În Viata dupa viata Raymond Moody prezinta peste o suta de cazuri de „moarte clinica” – persoane care au fost declarate decedate si apoi au revenit la viata. Publicata pentru prima data în 1975, aceasta explorare devenita clasica a ceea ce se întâmpla dupa moarte a stârnit o veritabila revolutie în modul în care este perceputa viata de „dincolo”, transformând pentru totdeauna ideile si optica populara privind aceste doua mari mistere: viata si moartea – si pragul dintre ele.


  Cazurile prezentate se constituie în dovezi ale existentei vietii dupa moartea trupului, relatarile celor care au trecut acest prag oferindu-ne o imagine impresionanta a pacii, a saninatatii si iubirii neconditionate care ne asteapta, pe toti, „dincolo”.


  Raymond Moody este doctor în filosofie al Universitatii Virginia, doctor în psihologie al Colegiului West Georgia si doctor în medicina al Colegiului Medical din Georgia.


  # „Viata dupa viata ne-a readus în atentie ceea ce omenirea a stiut dintotdeauna despre moarte. Nu murim pur si simplu; fenomenul mortii este mult mai complicat. Este o carte fara vârsta, care va fi si peste douazeci si cinci de ani la fel de importanta precum era în urma cu un sfert de secol.” Melvin Morse


  „Am învatat multe despre procesul mortii, dar avem înca numeroase nedumeriri cu privire la momentul trecerii pragului si la ceea ce se întâmpla cu pacientii nostri în clipa în care sunt declarati clinic morti. Studiile de tipul celor pe care dr. Moody le prezinta în cartea sa vor aduce o noua lumina în acest domeniu si ne vor confirma ceea ce stim de doua mii de ani – si anume ca exista viata dupa moarte.”


  # Elisabeth Kubler-Ross
   
 10. Kislany

  Kislany Just searching...

  Joined:
  May 6, 2005
  Messages:
  10
  Likes Received:
  0
  Location:
  Cyprus
  Este moartea sfârşitul vieţii? - Dan Pavelescu (English translation would be 'Is death the end of life?')


  [​IMG]


  Cunoscând pozitia Bisericii, dar nu numai, autorul s-a referit a multe pareri si dovezi ale unor celebri oameni de stiinta, filozofi si teologi, cu privire la existenta sufletului dupa moartea fizica a corpului.


  A cautat si a dat raspuns la întrebarea: "Ce se întâmpla dupa moarte?" De pilda: Unde se afla sufletele, pot comunica, ajung în Cer?


  Sunt prezentate si conceptiie lumii antice (grecesti, indiene etc), nefiind ocolite cele privind "Legea Karmei" si implicit "reîncarnarea" în ata viata etc.


  A remarcat la unele din conceptii credinta în existenta unei energii creatoare de origine Divina, spre care sufletul, prin natura lui, tinde dupa moartea fizica. A ajuns la concluzia ca MOARTEA NU ESTE SFÂRSITUL VIEŢII!"
   

Share This Page