Magyar könyvek (Hungarian books)

Discussion in 'Books in International Languages' started by Ailish, Apr 28, 2008.

 1. Ailish

  Ailish Administrator Emerita

  Joined:
  Oct 10, 2004
  Messages:
  27
  Likes Received:
  30
  Location:
  California Girl By Heart
  Visszatérés a mennyekbõl. A családon belüli reinkarnáció különleges esetei Carol Bowman

  [​IMG]

   
 2. Kislany

  Kislany Just searching...

  Joined:
  May 6, 2005
  Messages:
  10
  Likes Received:
  0
  Location:
  Cyprus
  Lelkünk útja - Michael Newton


  Lelkünk útja - Michael Newton


  (click on this link, you will find all three books)


  [​IMG]


  A Lelkünk útja című könyv értéke - megítélésem szerint - éppen az, hogy az átfogó képet megismerve már értelmet nyer szenvedésünk, mert belátjuk, hogy mindez valójában lelki érésünk eszköze. Gyökeresen más megvilágításba kerülnek például munkahelyi vagy párkapcsolati gondjaink, és felértékelődik életünk minden perce. Megértjük, hogy az élet – minden nehézségével együtt – csodálatos lehetőség. Világossá válik, amire a könyvben konkrét példák is utalnak, hogy például a fiatalkori öngyilkosság vaskos tévedés, hiszen újra meg fogjuk kapni ugyanazt a leckét, a mostaninál talán még nehezebb formában. Az iskolai vizsgán kis tudással, szerencsével átcsusszanhatunk. Az élet vizsgáján ez már képtelenség…


  Michael Newton kutatásaiból röviden a következő jó hírt tudtam meg: életünknek értelme van. Végső soron biztonságban vagyunk, mert az univerzum – minden testi és érzelmi fájdalom ellenére – a lelki nemesedés védett és támogatott országútja.


  Kedves ismerősöm, Dobronay László, autóbaleset kapcsán különleges halálközeli élményt élt át. Előtte nem hitt abban, hogy több életet élnénk, ám „odaát” tisztán emlékezett korábbi életeire, és arra is, hogy azokban mit csinált jól, s mit ügyetlenkedett el. Elgondolkoztató üzenettel tért vissza: „Az utamon megtanultam, hogy mi a valódi szeretet. Nem ártok senkinek, még magamnak sem. Megbocsátok mindenkinek, még magamnak is. Ott segítek, ahol tudok, még magamon is. Válogatás nélkül, viszonzás elvárása nélkül, teljes odaadással. Nem teszek másnak olyat, ami nekem sem esne jól, és azt teszem másokkal, aminek én is örülnék. És ha még mindig nem tudom, hogy adott helyzetben mi a jó, mi a helyes, akkor végső eligazítóm a lelkiismeret."


  Most, mától, talán érdemes elkezdenünk ennek a szeretetnek az útján járni.


  dr. Domján László


  A Lelkünk útja c. könyv I-III. kötete kapható Budapesten a Széna téri Hattyúház (I. ker., Hattyú u. 14.) Agykontrollüzletében, ill. utánvéttel megrendelhető a www.agykontroll.hu honlapon vagy telefonon: 06-1/488-0118


  Kapható itt is: http://www.animakonyv.hu/index.php?BODY=Browser&OP=fromAuthor&AUTHOR_ID=6202
   
 3. Clivia

  Clivia Senior Registered

  Joined:
  Oct 23, 2007
  Messages:
  4
  Likes Received:
  1
  Location:
  Leeds, UK
  unfortunately I don't speak Hungarian ;) - so I thank you in english


  Thank you Kislany - good to see that the foreign language section develops :)


  Clivia
   
 4. Kislany

  Kislany Just searching...

  Joined:
  May 6, 2005
  Messages:
  10
  Likes Received:
  0
  Location:
  Cyprus
  Cayce a reinkarnációról - Noel Langley


  [​IMG]


  1923. augusztus tizedikének forró délutánján az Ohio állambeli Dayton egyik szállodai szobájában Edgar Cayce a híres amerikai látnok élete legmegrázóbb sokkjára ébredt hipnotikus álmából. Amikor ugyanis Cayce a hithű ortodox protestáns visszahallotta saját gyorsírója által feljegyzett szavait, egyre fokozódó rémülettel szerzet tudomást arról, hogy a reinkarnáció törvényét egyértelmű nyomatékkal elvitathatatlan ténynek nevezte.


  Első ijedségében azt hitte, hogy a gonosz erői hirtelenében megkaparintották és magatehetetlen eszközükké tették a tudatalattijában rejlő, tisztánlátó képességeket.


  Ekkor már húsz éve diagnosztizált és gyógyított hipnotikus álmában megjelenő úgynevezett "fizikai igazlátások" segítségével, de arra még soha nem kérték, hogy az okkultizmus tiltott területére merészkedjék. Amint azonban egyre több és több tapasztalatot szerzet kliensei elöző életei és jelenlegi sorsa összefüggéseiről, kénytelen volt belátni, hogy a reinkarnáció valóban elvitathatatlan tény. Ez a kötet húsz év igazlátásaiból közöl részleteket, amelyek nem annyira fizikai, mint inkább lelki életvezetésbeli kérdésekkel foglalkoznak. Csupa mélyen gyökerező probléma kerül mikroszkóp alá annak fényében amit Ceyce az illető személynek a földön eltöltött elöző életekből származó "karmikus mintájának" nevezett. A léleknek (Cayce szavával: entitásnak) az a feladata a földön, hogy önző késztetéseit visszaszorítja, alkotó erőit pedig kibontakoztatja.


  Ez a könyv egyszerű és közérthető nyelven ismertet néhányat a Cayce feljegyzésekben szereplő igazlátásokból. Különös és izgalmas történetek ezek: hozzásegíthetik az olvasót egy olyan gyakorlati életfilozófia elsajátításához, amely a "karmikus mintákkal" is számolva eligazít a mindennapi élet nehézségeiben.
   
 5. Kislany

  Kislany Just searching...

  Joined:
  May 6, 2005
  Messages:
  10
  Likes Received:
  0
  Location:
  Cyprus
 6. Kislany

  Kislany Just searching...

  Joined:
  May 6, 2005
  Messages:
  10
  Likes Received:
  0
  Location:
  Cyprus
  Időkapu - Reinkarnáció és korregresszió - Kövesi Péter


  [​IMG]


  Az idő egyetlen végtelen folyam a múltból - a jelenen át - a jövő felé. Hozza magával az éltető erőket, de görgeti a fejlődést gátló hordalékot is. Semmi nem indokolja, hogy különválasszuk az előző életek terápiás felidézését a jelen élet előző eseményeit feldolgozó korregressziós módszerektől. A szerző több száz terápiás ülés tapasztalatával a háta mögött, most a szintézis igényével szeretne olyan módszereket ismertetni, amelyek nem csak a felidézésre, de a problémás helyzetek megoldására, terápiára is alkalmasak.
   
 7. Kislany

  Kislany Just searching...

  Joined:
  May 6, 2005
  Messages:
  10
  Likes Received:
  0
  Location:
  Cyprus
  Lélektársak - Brian Weiss


  [​IMG]


  Kik a lélektársak?


  Akik lélekben a legjobban illenek hozzánk. Akik már több életen keresztül voltak velünk jóban és rosszban. Akik közül ugyanaz a lélek lehetett az anyánk, a testvérünk vagy a feleségünk az évezredek folyamán. Mindez persze hihetetlenül hangzik! De a hétköznapi tapasztalatok másról árulkodnak. Az érintett személy érzékelheti a vonzódást. Az elektromosság ott vibrálhat a levegőben. Az első kézfogás: a szív szava. És az egymásra ismerés egy szempillantás alatt mehet végbe. A lélek ismeri fel a lelket!


  Ki a szerző?


  Dr. Brian Weiss jelenleg a nyugati világban a reinkarnáció egyik legkiválóbb szakértője. Az ún. regressziús hipnózis során több mint ezer páciense emlékezettvissza már előző életeire. AYale Egyetem pszichiátriai tanszékvezetője és a Miami Egyetem professzora nem lett hűtlen a tudományhoz, hanem magánintézetében az életregressziót is a gyógyító módszerek közé emelte.


  Mit tanulhatunk belőle?


  Ez a könyv egyúttal a spirituális ismeretek gazdag tárháza. Például megtudhatjuk belőle, hogy:


  • Sokkal több lélek van, mint ahány fizikai test.


  • A lélek csak a születéskor lép be véglegesen a testbe.


  • Szeretteinket sohasem veszítjük el. Újra meg újra együtt térünk vissza velük.


  • Minden a szeretet! A szeretet olyan, akár a víz. Kitölti az üres helyeket.


  És azt is érdemes megszívlelnünk, hogy a szellemvilág szempontjából az anyagi világ összes kézzelfogható tárgya nem egyéb illúziónál. Egyedül CSAK A SZERETET VALÓSÁGOS.


  Megvehető itt.


  A Mesterek üzenetei - Brian L. Weiss


  [​IMG]


  Dr. Brian Weiss a pszichiátria professzora a floridai Miamiban. Húsz év alatt több mint kétezer pácienssel végzett regressziós hipnózist a születés körüli, méhen belüli vagy az előző életekre visszavezethető emlékeibe. Páciensei olyan emberek közül kerültek ki, mint a Vietnamot megjárt katona, aki mély hipnózisban előhívott múltja szerint háború áldozata lett. Vagy mint az az asszony, aki előző életeiből származó emlékeket idézett fel, és a regressziós folyamat során klinikai tünetei javultak.
   
 8. Kislany

  Kislany Just searching...

  Joined:
  May 6, 2005
  Messages:
  10
  Likes Received:
  0
  Location:
  Cyprus
  Reinkarnáció - Az újjászületés tana - Rudolf Steiner


  [​IMG]


  Az élet mélyebb értelmének és az ember földi sorsának kérdései szorosan összefüggnek a következő kérdéssel: Egyszeri-e az élet vagy mindig újabb és újabb megtestesülések egymásra következése? Ez utóbbi véleményt egyre többen osztják napjainkban, mint ahogy az a számos "Újra megtestesüléssel" foglalkozó publikációból is kivehető.
   
 9. Kislany

  Kislany Just searching...

  Joined:
  May 6, 2005
  Messages:
  10
  Likes Received:
  0
  Location:
  Cyprus
  Visszatérő lelkek - Tom Schroeder (Old Souls - Tom Schroeder)


  [​IMG]


  Tom Shroder újságíró korunk megdöbbento, ismeretlen történetei közül mesél el egyet. Azoknak a fiatal gyermekeknek az ezreirol szól, akik elozo életükre emlékeznek. Az apróságok részletes, pontos és érzelemgazdag adatokat közölnek olyan emberekrol, akikaz o születésük elott haltak meg, és akik ok saját maguk voltak - a gyermekek állítása szerint. A Visszatéro lelkek lebilincselo közvetlen beszámoló az elmúlt életek meggyozo tudományos bizonyítékairól. Ezek nem pszichiátriai kezelésben részesült felnottek hipnózisban elmondott vallomásai, hanem egyenesen azoknak az apróságoknak és gyerekeknek az állításai, akik önkéntelenül beszélnek elozo életükrol.
   
 10. Kislany

  Kislany Just searching...

  Joined:
  May 6, 2005
  Messages:
  10
  Likes Received:
  0
  Location:
  Cyprus
  Útmutató előző életeinkhez - Richard Webster (Past Life Memories by Richard Webster)


  [​IMG]


  A megfelelő időben előhívott előző életekből származó emlékek hasznunkra válhatnak, segíthetnek rátalálni életünk értelmére, begyógyítani lelki sebeinket, hozzájárulnak karmánk megtisztulásához és az előző inkarnációkból származó adottságaink, tehetségünk felfedezéséhez. A könyv akkor is kitűnő olvasmány, ha egyszerűen csak kíváncsiak vagyunk arra, hogy milyenek lehetettünk előző életeinkben.
   
 11. Kislany

  Kislany Just searching...

  Joined:
  May 6, 2005
  Messages:
  10
  Likes Received:
  0
  Location:
  Cyprus
  Hányszor születik egy ember? - Helen Wambach (Reliving Past Lives by Helen Wambach)


  [​IMG]


  Ön éppen most születik meg. Mit érez közben? Az amerikai pszichológusnő rendkívüli könyvében 750 hipnotizált ember számol be legutóbbi születése élményéről, meg előző életeiről és az életek közötti időszakokról is. Néhány további, izgalmas kérdés, amelyet Helen Wambach föltett pácienseinek: - Ön maga akart megszületni? - Miért választotta a huszadik századot? - Ön választotta meg a nemét a következő életére? - Ismerte esetleg leendő anyját valamelyik előző életébe? - Mikor lépett be a megszületendő magzatba?
   
 12. Kislany

  Kislany Just searching...

  Joined:
  May 6, 2005
  Messages:
  10
  Likes Received:
  0
  Location:
  Cyprus
  Élet a születés előtt - Mary & Peter Harrison (Children that time forgot by Mary & Peter Harrison - original title "Life before birth" kept in Hungarian)


  [​IMG]


  Az angol szerzőpáros Peter és Mary Harrison szokatlan, nehezen értelmezhető vagy prófétikus álmokat, jelentéseket, kísértetjárásokat, "csodákat", hit általi gyógyulásokat, "megérzéseket", egybeeséseket, sorsszerű találkozásokat gyűjt már évek óta, módszeresen. Több ezer esettörténetből válogatták ki az Élet a születés előtt c. könyv anyagát. A hol szomorú, hol mulatságos, hol hajmeresztő, hol mély értelmű történetek mindegyike azt látszik bizonyítani, hogy a gyermek is képes testének zárkájából kiszabadulni. A testen túli tapasztalatban a gyerekek a hétköznapi szituációkból kilépnek a saját testükből és érző/gondolkodó énjük szabadon lebegve közeledik a testüket körülvevő térben, a testüktől függetlenedve.
   

Share This Page